Choď na obsah Choď na menu
 


Jelentkezés, felvételi

Jelentkezés, felvételi, beiratkozás

Intézményünk 2013. szeptember 1-én kezdi meg működését. Általános iskolában 1–8. évfolyamon 2 párhuzamos osztály indítását tervezzük 25–25 fővel. 4 osztályos gimnáziumban 9–12. évfolyamon 1-1 osztályt indítunk. Óvodában 7 csoportunk indul majd 20–25 fős csoportlétszámokkal (a jelentkezés első köre lezajlott, de korlátozott számban a nevelési év közben is lehet még beiratkozni).

A jelentkezők felvételi beszélgetésen vesznek részt szüleikkel, ahol szóba kerülnek tanulási terveik, hitéletük, stb.

Iskolánkba várjuk a katolikus híveken kívül a protestáns testvéregyházak azon tagjainak gyermekeit is, akik elfogadják a katolikus iskola működési rendjét. Számukra saját felekezetük szerinti hitoktatást kívánunk biztosítani.

Az iskola küldetésének, missziójának megfelelően nyitottak vagyunk olyan tanulók felvételére is, akik bár nem hívő környezetből és neveltetésből jönnek, tiszteletben tartják a keresztény hitet és értékeket, őszintén vágyódnak ezek megismerésére, és nyitottak befogadásukra.

A kitöltött óvodai és iskolai jelentkezési lapokat a Cseperedő óvodában gyűjtjük Szécsényben a Magyar u. 13-ban, de beküldhetik e-mailen is az iskola címére (barkanyisuli@gmail.com).