Choď na obsah Choď na menu
 


Kérdőívek

Fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen lehetőséget adjunk visszajelzésekre több témában, valamint apró háziversenyeket is szeretnénk majd rendezni az internetes űrlapok segítségével. Ezért üzemeltük be ezt az alpontot a weblapunkon. Kérem, mindenki valós adatokat írjon be, s egy-egy kérdéssort csak egyszer küldjön be. A kérédssorok korrekt megválaszolóit az év végi összesítésben díjazzuk.

Első átfogó felmérésünk az étkezésről szólt. Ezt már lezártuk, a részletes eredményeket, valamint kéréseinket, javaslatainkat eljuttattunk a szolgáltató partnerekhez.

A 2013. december 13-i előadáson résztvevők számára készült az El Camino kérdőív. Ebben főleg az előadás fogadtatására vagyunk kíváncsiak. (Csak a résztvevők töltsék ki!) Ehhez az előadáshoz egy "Tudáspróba" is tartozik (főleg a résztvevők számára, de más források alapján is sok kérdés megválaszolható).


Dátum és esemény Véleménykérés Teszt Eredmények
Étkezési szolgáltatások véleményezése befejeződött  --  megtekinthető
2013.12.10. El Camino élménybeszámoló visszajelzés tudáspróba  
2014.01.24. Látványos kémiai kísérletek előkészületben hamarosan  
2014.01.31. Gyertyszentelés (Molnár V. József)  visszajelzés tudáspróba  
2014.02.10-17. Gável testvérek lezajlott --  
2014.03.23. víz kVÍZ 1. (Víz Világnapja) - Ipoly  
2014.03.24. k-VÍZ 2. (Víz Világnapja alkalmából) - felhasználás  
2014.03.28. k-VÍZ 3. (Víz Világnapja alkalmából) - sokféle  

 A véleményt azoktól várjuk, akik ott voltak a rendezvényen/eseményen. Tudáspróbát bárki kitölthet (csak az élen végzőket hirdetjük ki, de minden kitöltőt jutalmazunk összesítésben év végén - nem ciki, ha nem tudsz valamit).